TAMBÉ AIXÒ PASSARÀ

Començ l'any donant molt…tossines, dolors, mucositats, queixes, vòmits, preocupacions…però somric i confio que la bronquitis passarà aviat. Això em recorda al conte persa aquell que diu: això era un rei que va demanar als seus savis un tresor que l'alegràs quan estàs trist i l'entristís quan estàs massa alegre, Els savis van regalar-li un anell de plata amb una inscripció a dintre que deia: "també això passarà".Quan ens falla la salut res té importància. I em deman si el sofriment té sentit, si arribarà un dia que aquesta humanitat es podrà estalviar el sofriment físic. Dins tants innumerables desitjos de nou any, jo desig que hagi salut i, si no n'hi ha, que no hagi sofriment. Voldria que fos un consol.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.